Vive la douce France !! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu Vive la douce France !! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu

Vive la douce France !!

Door: wij

Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy

12 Juni 2009 | Frankrijk, Parijs

Bonjour mes amies!!

We roepen nog steeds Hola! tegen de mensen, maar ze groeten vrolijk met een Bonjour terug, ja, weer zijn onze hersenen op tilt geslagen,ging het spaans net iets betekenen voor ons, zitten we weer in Frankrijk.
Wat vliegt de tijd!
Na het overstijgen van de Pyreneen zijn we nu in de Ariege geland. Alles is ontzettend groen vergeleken met Spanje en ons eerste regenbuitje na maaaaaaaaanden hebben we met een big smile begroet. Wat kan regen heerlijk zijn!
Waar we dit nu schrijven zeggen we lekker niet maar jullie zullen het wel kunnen voorstellen. Het was in ieder geval lekker!
We hebben ontdekt dat we veel kunnen kletsen zonder werkelijk iets te zeggen, ondanks herhaalde verzoeken om avonturen,( die we helemaal niet beleven), wees gerust we zullen wat spannends verzinnen voor we in het Limburgse zijn.
Vanochtend kregen we het leuke bericht dat er nog een aantal semi Sittardenaren aangestoken zijn door het busjesvirus, haha, jongens veel plezier, het wordt alleen maar erger, er is geen remedie tegen!
Maar misschien kan Ron in zijn lab iets uitvinden wat helpt tegen busjesreisvirusziekte!
Binnenkort krijgen we een uitnodiging van dhr van Dale om al onze nieuwe uitgevonden nederlandse woorden op te nemen in het dikke Boek.
Ja, het is weer gelukt! Weer een hoop onzin gekletst! Salut!!!

• 12 Juni 2009 - 19:17

Sonja :

Hallo allemaal zoals ik zie zijn jullie weer omhoog aan het klimmen.Wij gaan zondag met pap en mam op vakantie naar oostenrijk voor een weekje, het weer word goed dus wat willen we nog meer.
    Groetjes Sonja en Henk

• 13 Juni 2009 - 14:29

Smeets :

Hallo allemaal we zijn blij weer eens iets van jullie te horen , al is het maar ONZIN, hier is ook alles goed en van Sonja heb je al gehoord dat we iop vacantie gaan, verder is er geen nieuws van uit Geleen,tot Ziens in de pruime tijd .

• 21 Juni 2009 - 10:11

Brigitte:

Haha ja het is weer gelukt! Een heleboel letters en nog niets onthuld... Nieuwe foto's op de site zit er zeker ook niet in he.. weten we tenminste zeker dat JULLIE terugkomen en niet een stel vermomde marokkanen of spanjaarden....

Liefs, Brigitte