second thoughts
Door: wij
Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy
10 Oktober 2009 | Duitsland, Berlijn
Veull woare het er neet mit ins dat veer neet meer in dit daagbook zouwe sjrieve, dus hubbe veer os bedach en goan we uch zo aaf en toe toch nog es get van os loate heure op zien plat. Missjien veur dees en gene get lestig mer zo verlere veer os limburgs in jeeder geval neet.
Op dit moment is Math noa de bekker,(en zal in plaats van allein maar brood vas ouch weer get lekkesj veur bie de koffie mitnumme) Lies buigt zich euver zien wiskundewerksjtuk, euver de Fibonacci reeks. Troy zit veur de vinster te kieke noa luuj boete, wat ich doo leet zich waar roaje.
Dit alle vundj plaats in het zuuje van Dutsjlandj,
op weag noa Tsjechie, mit unne kleine omweag.
Math heat namelik un bedriefke ontdik woa ze
prachtig handgereidsjap maake, en wilt doa natuurlijk effe kieke.......
Mit zien 47 e verjoardaag in het veuroetzig (he dik ech dat er 47 wurd, is dit het begin van
verkiensje????), geit er zich doa un leuk en henjig kadoo oetzeuke, dinke veer.
Math kump sjus teruk van de bekker, mit gebekskes, onverbeaterlike sjlokmoel is en blif er, auch mit zien bienoa 49 joar!! Mer dat verklappe veer m maar neet, zou er missjien noch in een midden van het leave krisis kinne komme!!
Mer alle kwatsj op un rie, de koffie mot gemaak weare, veur noe wit ger dat het os nog ummer gans goot geit, loat auch nog get van uch heure, maar weit dat veer gein mailadres zeen, dus neet perseunlik kinne teruksjrieve....
veul leefs, van os allemoal
10 Oktober 2009 - 12:19
Lauke&Rnes:
Hoi sjattepoemele!!
Erg gezellig dat ger toch nog van die leuke berigskes blief sjrieve! veer ammezeiere os der altied waal mit!
haha, dea Math aug he! koekkiemonster himself!! nou, geniet lekker van de mitgenomme sjlok, van ug reis en van mekaar, ver zeen os sjnel genog weier!
dikke sjmakzoene veur j jederein! ;) -
10 Oktober 2009 - 15:43
Smeets.:
Leuk iets van jullie te horen,als je in de buurt van de stad Goslar komt ga er dan beslist kijken is de moeite waard.en dat kan ik weten want daar was ik al in 1944, lang geleden hé.het is in het Hartzgebergte, met veel stuwmeren,en Dammen. verder goede reis en tot ziens.10-10-09 -
10 Oktober 2009 - 17:50
Sonja:
Hallo jullie reizigers ,wat fijn dat het goed gaat met jullie en Math mag gerust wat snoepen hij kan het hebben hé.Als je in zuid duitsland bent het Berchtesgadener land is heel mooi ,ben ik 2 x geweest.Volgende week laat ik jullie wel horen hoe het is verlopen ivm.het werk van Henk.
Goeie reis verder en groetjes van ons -
19 Oktober 2009 - 14:17
Familie Smit:
We hebben gehoord dat jullie weer op reis waren. En natuurlijk ff spieken op de site waarheen. Hier gaat alles zijn gewone gangetje. We zijn bezig met Jill's verjaardag 6 alweer (slik) Laat het jullie goed gaan!! We komen regelmatig spieken.
Groetjes Maurice, Nance, Jill & Dean -
18 November 2009 - 15:35
Nicole:
Héééééé,
Ik heb jullie gevonden!!!
Oude computer kapot en dus ook alle adressen weg!
Maar via Google ben ik weer van de partij!!
Fijn te lezen dat alles oké is bij jullie! Hier ook alles goed.
Nog 1 keukentje te gaan..;-)
Tot latersssss
Liefs,Nicole