update
Door: wij
Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy
11 Februari 2009 | Marokko, Ouarzazate
Even een korte update vanuit Marokko.
Wij zijn momenteel in Ouarzazate en staan vlak bij het stuwmeer. Vandaar hebben we een super uitzicht op de hoge atlas en zien de besneeuwde bergtoppen terwijl wij zelf lekker in de zon zitten bij een graad of 20 C.
De ritten die we tot nu toe gemaakt hebben zijn door fantastische heuvelgebiden en hoogvlaktes met hier en daar een verdwaald dorpje of marrokaan die langs de weg ligt te slapen / wachten op de bus.
We hebben ons tijdelijk gesplitst van onze reisgenoten die via allerlei pistes nu ook naar Ouarzazate op weg zijn maar wij nemen lekker de "geasfalteerde"weg .
Soms zie je door de gaten het wegdek wel niet meer maar ja we zijn tenslotte in Marokko.
Zo nu weten jullie weer waar we zijn en sluit ik het verhaaltje af.
Groejes ons
11 Februari 2009 - 10:24
Peter Kreijen:
Hey, jullie zien erg goed en gelukkig uit. Math heeft zich zo te zien al behoorlijk geintegreerd.
Is het 's nachts niet erg koud?
Greetz,
Pedro oet Uermund -
11 Februari 2009 - 12:11
Oud Collega Gelean:
Heij MATH en FAM.
Dich bis al good verkleid
Zoe tezien geit ug nog steeds good.
Bin jalours op ug,wat ein vakantie.
Houw ut good.
Eine oud collega out Gelean -
11 Februari 2009 - 16:06
Smeets:
eindelijk eens een bericht uit het verre marokko,en nog wel met foto's,mooi.Zo te zien gaat het jullie goed ,hier is ook alles O K.geniet maar van je reis en mail eens wat vaker ,het lijkt nu op een maandboek in plaats van een dagboek!!!!Groetjes van ons allemaal ook van Oma glaesmaekers.tot ziens.11-2-2009. -
12 Februari 2009 - 06:42
L4a:
leuk, met die foto's erbij. groetjes! -
12 Februari 2009 - 18:16
Gertrude:
Hoi allemaal, wat een belevenissen leuk te lezen.Math,staat goed al dat blauw -
17 Februari 2009 - 14:46
Ildikó, Désirée,John:
Wereldreizigers gegroet, ik dacht dat de vrouwen hoofddoeken moesten dragen? Toch al moderner geworden? Gaan jullie nog verder naar beneden of een andere richting? We zijn benieuwd naar meer foto's. -
26 Februari 2009 - 09:48
Nicole:
Hey Hallo,
Wat leuk, die foto's!!
Ik had jullie update helemaal gemist!
Erg cliche, maar daar komt ie weer : geniet!!
Liefs,Nicole