halfweg ???
Door: wij
Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy
05 Maart 2009 | Marokko, Rabat
Momenteel zijn wij al enkele dagen op de olijvenfarm van Thomas
Met hem hebben wijde omgeving verkent en al een aantal leuke en interresante dingen beleeft
Bij hem op de farm leeft ook een nomadenfamilie met 5 kinderen die ook Duits spreken en waarmee Troy en Lisa een heel goed contact hebben gekregen
Van hieruit zullen wij morgen of overmorgen naar merzouga vertrekken en daar Luciano ,Audrey en Olmo treffen
Vanwaar de titel halfweg ?
Volgens onze grove berekening zijn we nu ongeveer halfweg onze reis waarna we weer Europa binnen trekken
Zo nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte en sluit ik hierbij af met de groeten van ons allen uit Marokko
Math
05 Maart 2009 - 16:34
F,Smeets.:
Mooi weer eens een bericht van jullie te zien,Hier is alles goed, veel plezier in de olijven tuin ,Het is hier koud maar de crocussen bloeien toch al, dus het gaat de goede kant op,Vele groetjes van ons allemaal en tot ziens. -
05 Maart 2009 - 17:24
Pedro Oet Wuemund:
Zo te horen gaat het goed met jullie. Terwijl wij hier gewoon onze dagelijkse dingen doen, verwezenlijken jullie gewoon je wensen.
Trouwens die man met hoofddoek komt met bekend voor, is het niet Mathmout al Akba? -
05 Maart 2009 - 17:26
Pedro Oet Wuermund:
Oh ja, ben vandaag 47 lentes geworden en ik toost op jullie met een lekkere Pinot Noir.
(We genieten hier toch ook nog wel van leuke dingen :-)) -
05 Maart 2009 - 18:25
Sonja:
Hallo familie ,leuk dat het jullie goed gaat en hoop dat het de rest van de reis ook allemaal voorspoedig verloopt.Hier gaat het zijn gangetje dus we gaan gewoon door.Morgen word Dean 3 jaar ,hij is al 3 weken jarig aan het worden haha.
Groetjes en een goede reis verder.Henk en Sonja -
16 Maart 2009 - 10:39
Har Pustjens:
Hallo AchMatje,
ik had het vanmorgen met Wiel over hoe het nog met jou zou zijn. Dus nog maar eens op waarbenjij gezocht. Uit de brichten op te maken verloopt de reis goed met veel bijzondere ervaringen. Met de vaste kern bij Nedcar is ook alles goed. Inhuur iets minder want die vliegen er weer uit. Niks nieuws dus. Ik wens jou en je familie nog een goede reis. Groeten van mij en de overige sqa'ers .
Har.
PS; weet niet of je met die blauwe tulband en baard NL/DL binnen komt.