ola - Reisverslag uit Madrid, Spanje van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu ola - Reisverslag uit Madrid, Spanje van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu

ola

Door: wij

Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy

15 April 2009 | Spanje, Madrid

Alweer 2 weken terug in Spanje, of zijn het er alweer 3.....
met een warm heimwee gevoel denken we terug aan onze Marokko reis, een onvergetelijke ervaring, mooie ervaringen met mensen en natuur.
Even wennen was het wel om weer in het welvarende Europa te zijn, alhoewel, Marokko is welvarend op een ander vlak.

Nu sjeezen we door de Alpujarras, ook heel mooi, alhoewel vandaag iets minder, het regent!!
Sevilla heeft ons hart gestolen, en de afgelopen dagen is daar Granada bijgekomen met het wondermooie Alhambra.
jullie zien, we laten overal stukjes van ons achter, en krijgen ook weer veel terug.
Wat we nog allemaal gaan zien.....
we zullen het wel ervaren, geen plan voor nu.... veel liefs, de vrolijke nomaden.

• 15 April 2009 - 17:19

Smeets.:

Groetjes uit Geleen,van ons allemaal,blij eindelijk weer eens iets van jullie te horen na zo'n lange tijd, en dat alles goed is.dat is de hoofdzaak ,Hier is het ook goed en het is mooi weer. Tot ziens.
    15-4-2009.

• 16 April 2009 - 17:09

Pina:

he nomaden, wij hebben ook overal stukjes achtergelaten ivm de verhuizing. Stukjes bij de kringloop, het stort, etc. onze emigratie verloopt lekker, voelen ons nu al heerlijk daar!zijn voor jullie een plek aan het creeeren in onze tuin!! boel liefs, pina en de rest

• 17 April 2009 - 05:00

Nicole:

Leuk!!!! Weer even een update!
    Hier nog een weekje of 7 doorbikkelen en dan komen jullie op de terugweg maar beschuit met muisjes eten! ;-)
    Geniet...

• 18 April 2009 - 06:40

Paul:

Hallo ; warm was het hier ook de laatste dagen en het lijkt alsof de natuur de tijd aan het inhalen is zo groeit en bloeit het overal.
    ik hoop dat jullie nog veel stukjes achterlaten en veel mee terugnemen.
    Een mooie dag gewenst.

paul.

• 21 April 2009 - 10:53

Inana_geboers@yahoo.:

Hoi Suzanne en C°!
    Blij weer wat nieuws te vernemen en jullie te mogen volgen.
    Hopelijk komen de volgende berichtjes ook door, want ik heb per ongeluk de regel van deleten aangeklikt!!
    Enfin hier hen ik jullie toch weer teruggevonden.
    Groetjes uit zonnig België! Inana

• 19 Mei 2009 - 11:10

Math:

Wie geit t mit uch noe?
    Ich houp good.

Hie is t noe auch werm. hihi.

De viever geit goot en de pergola steit noch.
    Math en Lydia

• 27 Mei 2009 - 14:39

Leon:

Ha die Smeetskes,

Lang niks meer geheurd van NedCar mer veer volge uch toch en aangezeen ich mig ein bietje zurg begos te make veur uch familie en vrunj want it is alweer eine maonjt geleje det ger get geschreve hub dag ich melj dig nog ens !
    Hie bie NedCar is ut veul te rustig dus hie kens se (Math) nog neet trukkomme dus geneet van ut vrieje leave en laot gauw get heure via de site !!!

groetjes, Leon