Veel zand - Reisverslag uit Merzouga, Marokko van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu Veel zand - Reisverslag uit Merzouga, Marokko van math,suzanne,lisa,troy smeets en glaesmaekers - WaarBenJij.nu

Veel zand

Door: wij

Blijf op de hoogte en volg math,suzanne,lisa,troy

11 Maart 2009 | Marokko, Merzouga

Weer even een korte update van AchMatje.

we zijn in de buurt van Merzouga ,daar waar de eerste zandduinen beginnen ( Erg Chebbi ) Het is ook wel erg sjebby in de buurt als je zo rond kijkt maar dat schijnt buiten ons niemand te interesseren.
We hebben gisteren al een klein zandstormpje overleefd .Leuke beleving , een van de Marrokanen in de buurt zegt plotseling "zandstorm op komst"en binnen 1 minuut gaat het te keer als een wilde en word je lichtelijk gezandstraald.
Hebben Luciano en Audrey en olmo even ontmoet maar deze zijn vandaag weer verder getrokken.
Wij zelf zullen na het inslaan van de nodige voedingsmiddelen en vooral wc papier waarschijnlijk morgen op weg naar het Noorden gaan want ja we zijn alweer bijna aan het eind van ons Marroko avontuur.
Op naar het volgende in Spanje en Portugal.
Misschien tussendoor nog een bericht uit Noord marroko anders tot we weer in Spanje zijn.

groejes
FatiookMa , AchMat , AchWat en FatinietMa
Wij dus

• 11 Maart 2009 - 15:58

Pina:

Goeie reis op weg naar het noorden. wel even voeten vegen als jullie europa weer binnenkomen,haha
    liefs!

• 11 Maart 2009 - 17:06

Smeets.:

Leuk weer een bericht van jullie te krijgen,hier is alles bij het oude,Als je in de buurt van casablanka bent op 14-3-09 moet je eens kijken om 7 uur 17 naar het ISS die komt over van ssw naar ene, 5 min lang,dat moet daar zeer goed te zien zijn.verder veel groeten van alle achterblijvers in het nog steeds frisse Nederland.tot wederhoren. 11-3-2009.

• 23 Maart 2009 - 20:23

Paul:

hallo iedereen.
    Dat is eens wat anders dan een regenstorm die we hier weer hebben.
    Waren jullie aan de slingersch... omdat je zoveel papier moest meenemen.
    Ik hoop dat het nu wat beter gaat en in spanje een ontspannen vacantie genieten.
    DE GROETEN VAN PAUL.

• 31 Maart 2009 - 10:36

Marga:

Hallo allemaal,
    Ik hoop dat jullie Marokko leuk vinden. Ik vond het in iedergeval de moeite waard. Het gaat jullie goed en tot de zomer. Veel groetjes van Marga Michelle Sander en Marc.

• 15 April 2009 - 20:06

Pascalle:

hey,jullie!
    via via kwam ik hier terecht!
    ik zocht luciano en audrey...
    komen zij toevallig uit hoensbroek?????
    succes met jullie trip! te gek!

• 15 April 2009 - 20:10

Pascalle:

hey,jullie!
    via via kwam ik hier terecht!
    ik zocht luciano en audrey...
    komen zij toevallig uit hoensbroek?????
    succes met jullie trip! te gek!